Pierś kurczaka w migdałach z cebulą w sosie z granatów
Pierś kurczaka w migdałach z cebulą w sosie z granatów
To danie to szybki kotlet z piersi kurczaka w delikatnej panierce z migdałów. Jako dodatek będzie duszona cebula z dodatkiem melasy z granatów. Melasa daje słodycz i charakterystyczny smak granatów. Jeśli pierś usmażymy na minimalnej ilości tłuszczu to panierka będzie chrupiąca i dobrze będzie się komponować z duszoną cebulą.  czytaj dalej...
            
     
        
 
                       Czytaj dalej na blogu Milion Smaków
        
                       Autor
 MilionSmakow
MilionSmakow
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierś, piersi, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kotlet, kotlety, kurczak, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, chrupiący kurczak
Inne przepisy z Milion Smaków
Dodaj komentarz