Pierś gęsi w jabłkach i cydrze
Pierś gęsi w jabłkach i cydrze
Uwielbiam gęsinę i staram się ją robić chociaż raz do roku. Tym razem to tylko pierś gęsi pieczona/duszona w cydrze z dodatkiem lekko kwaśnych jabłek. Na koniec dostajemy soczyste mięso z chrupiącą skórką. Czego chcieć więcej ;) czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Milion Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję