Dorsz smażony w panierce z migdałami

Dorsz smażony w panierce z migdałami

Dorsz smażony w panierce z migdałami

Obok tradycyjnego karpia i ryb w galarecie na wigilijnym stole w mojej rodzinie zawsze pojawia się dorsz smażony w panierce. Szybkie i pewne danie, które smakuje wszystkim miłośnikom ryb. W tym roku po raz pierwszy jako dodatek do dorsza pojawiły się lekko uprażone migdały. Kompozycja sprawdza się bardzo dobrze ;) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję