Bruschetta z serem manchego i czarną bazylią

Bruschetta z serem manchego i czarną bazylią

Bruschetta, czyli klasyczna przekąska kuchni włoskiej często pojawia się u mnie właśnie jako śniadanie. Dzisiejsza jest w wersji międzynarodowej - przepis z kuchni włoskiej, hiszpański ser manchego, amerykańska bazylia dark opal i polskie pomidory. Dzięki nieco innemu smakowi bazylii oraz wyraźnej ostrej nucie owczego sera to danie nabiera innego charakteru ;)

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję