Dyniowo-pomarańczowe cupcakes

Dyniowo-pomarańczowe cupcakes

Dyniowo-pomarańczowe cupcakes

Babeczki dyniowe to mój hit tej jesieni. Aromatyczne, pachnące cynamonem i wilgotne. Nie za słodkie, świetnie komponują się z kawą i każdą herbatą. Z kremem dyniowo-pomarańczowym to już prawdziwa deserowa rozkosz :) Dodałam do nich puplę owocowo-warzywną, która została mi po wyciskaniu soku na śniadanie. Nie lubię gdy się marnuje, więc zawsze staram się ją do czegoś wykorzystać. 8 sztuk: 60 g masła 30 g cukru kokosowego 4 łyżki soku z pomarańczy skórka starta z połowy pomarańczy 130 g puree z dyni 50 g pulpy o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.