ROSÓŁ PIECZARKOWO-CEBULOWY
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
ROSÓŁ PIECZARKOWO-CEBULOWY
ROSÓŁ PIECZARKOWO-CEBULOWYSkładniki:- Pierś z kurczaka- Udko z kurczaka- 500g pieczarek- 5 dużych białych cebul- 3 marchewki- 1 pietruszka- pół selera- 3 litry wody- 2 łyżki "Delma z masłem"- Makaron nitki- 3 łyżki cukru- 2 kostki rosołowe- 5 listki laurowe- 6 kulki ziela angielskiego- 6 kulkek owoców jałowca- 6 kulek pieprzu czarnego- Przyprawa "Kucharek"Sposób przygotowania:Na początek trzemy na dużych oczkach tarki marchewki, pietruszkę i seler. Wrzucamy do garnka razem z piersią i udkiem z kurczaka, dodajemy...
Czytaj dalej na blogu Mentor SmakuAutor
Mentor Smaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
rosół, pieczarki, cebula, kurczak, zupa, udka z kurczaka, marchewka, piersi, makaron, seler, pierś, udka , makarony, mięso, tarta, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z pieczarkami, zupa cebulowa, makaron z pieczarkami, kurczak makaron, kurczak z makaronem, zupa z selera, makaron z patelni, gotowany kurczak
Inne przepisy z Mentor Smaku
Dodaj komentarz