Dorsz zapiekany z szparagami i pesto
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Dorsz zapiekany z szparagami i pesto
Sezonowość warzyw i owoców nadaję im pewnej limitowości. Dzięki temu zawsze smakują wyjątkowo a odpowiednio przyrządzone, zachwycają nasze zmysły. Dlatego zgodnie z tą ideą, mamy dla was oryginalną recepturę na połączenie letnich smaków z wyśmienitym kawałkiem ryby. Oto dorsz zapiekany z szparagami i pesto! SKŁADNIKI: – 500 gramów filetu z dorsza – 1 pęczek szparagów zielonych lub białych – 40 gramów masła – 2 ząbki czosnku – 40 gramów z...
Czytaj dalej na blogu MenmagazineAutor
menmagazine.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, szparagi, ryba, dorsz, ziemniaki, pieczone ziemniaki
Inne przepisy z Menmagazine
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję