Chleb pszenno – żytni

Chleb pszenno – żytni

Chleb pszenno – żytni

Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Chleb pszenny z dodatkiem mąki żytniej z chrupiącą skórką. Nie trzeba go zagniatać, wystarczy wieczorem wymieszać wszystkie składniki i odstawić na 12 do 14 godzin. Na drugi dzień rano wystarczy upiec w piekarniku. Przepis bardzo prosty w wykonaniu. Chleb wychodzi bardzo smaczny, mięciutki w środku, u mnie z dodatkiem siemienia lnianego. Przepis pochodzi z kwestii smaku. Post Chleb pszenno – żytni pojawił się poraz pier... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marta Gotuje

Autor

MgotujeMgotuje

Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, mąka, proste i szybkie przepisy, chleb na drożdżach

Inne przepisy z Marta Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.