Nie ma chyba prostszych ciast niż takie jak to . Wymieszać , wyłożyć do blaszki , upiec i jeść :) Najlepszy sposób na błyskawiczny deser. A jakie zapachy w domu w czasie pieczenia mmmmm Korzenne przyprawy robią swoje. Ciasto trochę piernikowe w smaku , wilgotne z delikatnym kwaśnym akcentem jabłek. Składniki : 2 szklanki maki (340g) 1 szklanka cukru (220g) 5 jajek 1 szklanka oleju 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej 2 łyżeczki cynamonu 1 opakowan... czytaj dalej...
Piernik ma to do siebie, że potrzebuje czasu, aby dojrzeć. Na szczęście są sposoby na przyśpieszenie tego procesu.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...