Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Przepis na szybką przekąskę bądź ciepłą kolację. Najlepiej smakuje z ketchupem bądź sosem czosnkowym.   Składniki : * 4 parówki z szynki * opakowanie ciasta francuskiego * tarty żółty ser * ulubione przyprawy * żółtko jajka  * ketchup Przygotowanie : Ciasto francuskie kroimy na 4 części. Na każdy kawałek układamy parówkę, posypujemy serem i przyprawami. Rolujemy. Smarujemy żółtkiem i pieczemy na złoty kolor. Najlepiej smakują na ciepło.   czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magiczne Życie Marty

Autor

MartaMarta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

parówki, ciasto z ciasta francuskiego, francuskie, ciasto, ciasto francuskie, tarta, sosy, szybkie przekąski, sos czosnkowy, ciasto francuskie, kolacja, pieczenie, przekąska, ser żółty, czosnkowy, szynka, jajko, przekąski, szybka kolacja, przekąski na ciepło, tarta ser, szybkie ciasto, szybki ciasto, sos do jajek, pieczeń z szynki, pieczona szynka, szybka tarta

Inne przepisy z Magiczne Życie Marty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Marta, 20 października 2013 20:38:22

zrób więc ciasto francuskie i po kłopocie :)