Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim
Przepis na szybką przekąskę bądź ciepłą kolację. Najlepiej smakuje z ketchupem bądź sosem czosnkowym.
Składniki :
* 4 parówki z szynki
* opakowanie ciasta francuskiego
* tarty żółty ser
* ulubione przyprawy
* żółtko jajka
* ketchup
Przygotowanie : Ciasto francuskie kroimy na 4 części. Na każdy kawałek układamy parówkę, posypujemy serem i przyprawami. Rolujemy. Smarujemy żółtkiem i pieczemy na złoty kolor. Najlepiej smakują na ciepło.
czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Magiczne Życie Marty
Autor
Marta
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
parówki, ciasto z ciasta francuskiego, francuskie, ciasto, ciasto francuskie, tarta, sosy, szybkie przekąski, sos czosnkowy, ciasto francuskie, kolacja, pieczenie, przekąska, ser żółty, czosnkowy, szynka, jajko, przekąski, szybka kolacja, przekąski na ciepło, tarta ser, szybkie ciasto, szybki ciasto, sos do jajek, pieczeń z szynki, pieczona szynka, szybka tarta
Inne przepisy z Magiczne Życie Marty
Dodaj komentarz
Marta,
20 października 2013 20:38:22zrób więc ciasto francuskie i po kłopocie :)