Krem kakaowo - bananowy

Krem kakaowo - bananowy

Krem kakaowo - bananowy

Składniki : * 20 łyżek mleka w proszku  * 4 łyżki mleka * 4 łyżeczki cukru * banan * mały serek waniliowy  * 6 łyżeczek kakao Przygotowanie : Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę. Najlepiej jeszcze krem przetrzeć przez sitko. Przelewamy do słoiczka. Odstawiamy na całą noc wtedy krem zgęstnieje.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magiczne Życie Marty

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Marta, 24 sierpnia 2013 10:10:31

bardzo smaczny ! lepszy od kupnego na pewno !