Fasola z pomidorami - symbio.pl

Fasola z pomidorami - symbio.pl

Fasola z pomidorami - symbio.pl

Lubię małą, białą fasolkę Jaś. Zawsze jak robię po bretońsku, to w większej ilości, by to co zostanie przełożyć w słoiczki i pasteryzować na kiedyś tam. Bo te kupne są nie do zjedzenia. Moja dzisiejsza propozycja to właśnie taka mała fasolka ze świeżymi pomidorami, oraz kawałkiem chudego mięsa i kiełbaski. Coś dla tych na diecie. Składniki :* pół kg fasolki ekologicznej białej* kg świeżych pomidorów* łyżka przecieru pomidorowego* łyżka oliwy z oliwek* sól, pieprz do smaku* ulubione zioła* 30 dag chudej w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magiczne Życie Marty

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.