Bigos z włoskiej kapusty

Bigos z włoskiej kapusty

Bigos z włoskiej kapusty

Przepis na : obiad

Oj marzył mi się taki bigos z młodej kapusty. Niestety cenowo bym chyba popłynęła, bo małe główki u mnie po siedem złotych, a z jednej bym bigosu nie zrobiła. Dlatego mój wybór padł na włoską. I to był strzał w dziesiątkę. Skoro nam smakował to i Wy go polubicie. Składniki :* duża główka kapusty włoskiej* 500 g żeberek wieprzowych* 3 kiełbasy - u mnie śląska* mały koncentrat pomidorowy* listek laurowy, ziele angielskie * sól, pieprz do smaku Przygotowanie :Żeberka zagotować, dodać stopniowo posza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magiczne Życie Marty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Marta Urbańska, 8 kwietnia 2014 18:17:11

:)