Pstrąg łososiowy z salsą z fasolowo-pomidorą oraz z ryżem jaśminowym oraz Liebster Blog Award

Pstrąg łososiowy z salsą z fasolowo-pomidorą oraz z ryżem jaśminowym oraz Liebster Blog Award

Pstrąg łososiowy z salsą z fasolowo-pomidorą oraz z ryżem jaśminowym oraz Liebster Blog Award

Potrzebne składniki:   2 płaty pstrąga łososiowego 100 g ryżu jaśminowego 4 ząbki czosnku sól, pieprz garść bazylii garść mięty sok 1/2 cytryny 30 ml oliwy  garści fasoli czerwonej 2 pomidory limy oregano, majeranek Przygotowanie: Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą, pieprzem, posypujemy płatkami czosnku (z 2 szt), skrapiamy oliwą i grillujemy. Ryż gotujemy zgodnie z opi sem na opakowaniu.   Rozgrzewamy na patelni oliwę z czosnkiem i smażymy fasolkę z pokrojonymi w kostkę pomidorami . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Autor

Łycha SmakówŁycha Smaków

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, por , kuchnia tajska, fasola czerwona, czerwona fasola, pstrąg łososiowy, salsa, do pracy, fasolka, fasola, ryby, sushi, diety, ryba, pstrag, sałatka, pieczenie, obiad, dieta, sałatki, jak zrobic pstrąga, ryż smażony, ryby smażone, sałatka do pracy, sałatki do pracy, bez pieczenia, sałatka z pomidorem, sałatka z ryżem, sałatka wegetariańska, sałatka do obiadu

Inne przepisy z Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.