Pstrąg łososiowy z salsą z fasolowo-pomidorą oraz z ryżem jaśminowym oraz Liebster Blog Award
Pstrąg łososiowy z salsą z fasolowo-pomidorą oraz z ryżem jaśminowym oraz Liebster Blog Award
Potrzebne składniki: 2 płaty pstrąga łososiowego 100 g ryżu jaśminowego 4 ząbki czosnku sól, pieprz garść bazylii garść mięty sok 1/2 cytryny 30 ml oliwy garści fasoli czerwonej 2 pomidory limy oregano, majeranek Przygotowanie: Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą, pieprzem, posypujemy płatkami czosnku (z 2 szt), skrapiamy oliwą i grillujemy. Ryż gotujemy zgodnie z opi sem na opakowaniu. Rozgrzewamy na patelni oliwę z czosnkiem i smażymy fasolkę z pokrojonymi w kostkę pomidorami . ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Łycha smaków
Autor
Łycha Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, por , kuchnia tajska, fasola czerwona, czerwona fasola, pstrąg łososiowy, salsa, do pracy, fasolka, fasola, ryby, sushi, diety, ryba, pstrag, sałatka, pieczenie, obiad, dieta, sałatki, jak zrobic pstrąga, ryż smażony, ryby smażone, sałatka do pracy, sałatki do pracy, bez pieczenia, sałatka z pomidorem, sałatka z ryżem, sałatka wegetariańska, sałatka do obiadu
Inne przepisy z Łycha smaków
Dodaj komentarz