Gofry z mąki kukurydzianej i ryżowej
Gofry z mąki kukurydzianej i ryżowej
Przepis na : deser
Kolejne gofry tym razem przygotowałam z mąki kukurydzianej i ryżowej. Przepis na gofry tradycyjnie jest bardzo prosty, a z mąki kukurydzianej są według mnie najsmaczniejsze, wyraźnie czuć w nich kukurydzę. Podałam z dżemem wiśniowym oraz morwą białą :) Potrzebne składniki: 200 g mąki kukurydzianej 100 g mąki ryżowej 2 jajka 1 mleczko kokosowe 1,5 łyżeczki ksylitolu Przygotowanie: Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę. Pieczemy w gofrownicy i podajemy z ulubionymi dodatkami:) ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Łycha smaków
Autor
Łycha Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gofry, kokosowe, pieczenie, bezglutenowe, desery, deser
Inne przepisy z Łycha smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję