Papryki faszerowane mięsem mielonym.
Papryki faszerowane mięsem mielonym.
Przepis na : obiad
Uwielbiam nadziewane papryki .Najczęściej jem je surowe w sałatkach i na chlebie ,ale kto by się nie skusił na tak pięknie wyglądające danie? . Składniki: dla 4 osób 4 czerwone papryki ,lepsze są te o cienkim miąższu , szybciej się pieką i więcej farszu do nich wchodzi. 500 g mięsa mielonego ząbek czosnku 100 g ryżu por ,kawałek pieprz, sól Ryż gotujemy na pół miękko ,czyli krócej 10 minut niż podaje opakowanie. Podsmażamy pora , tylko chwilkę ,dodajemy zmiażdżony czosnek i smażymy jeszcze minutę .Dodajemy mięso ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ladylaura.
Autor
Lady laura.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, papryka, por , mięso, mielone, mięso mielone, sałatki, chleb, sałatka, przystawki, obiad, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, ryż smażony, sałatka do obiadu, obiad dla 2 osób, sałatka z ryżem, chleb mieszany, lekkie sałatki, dania na gorąco
Inne przepisy z Ladylaura.
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję