Kotlety mielone panierowane w grzankach. Przepis krok po kroku.

Kotlety mielone panierowane w grzankach. Przepis krok po kroku.

Kotlety mielone panierowane w grzankach. Przepis krok po kroku.

Kotlety mielone panierowane w grzankach Przepis krok po kroku. Składniki:     500 g mielonego mięsa wieprzowego np. z szynki lub łopatki 1 duża cebula 2 łyżki oleju roślinnego 4 kromki czerstwego jasnego pieczywa 1 jajko 1 łyżeczka musztardy 2 łyżeczki majonezu 2-3 łyżki bułki tartej + trochę do obtoczenia sól, pieprz czarny mielony olej roślinny do smażenia   Przygotowanie:   Cebulę pokrój w kostkę. Podsmaż na oleju do uzyskania ładnego złotego kolor... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kuron.com.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.