Kotlety mielone panierowane w grzankach. Przepis krok po kroku.
Kotlety mielone panierowane w grzankach. Przepis krok po kroku.
Kotlety mielone panierowane w grzankach Przepis krok po kroku. Składniki: 500 g mielonego mięsa wieprzowego np. z szynki lub łopatki 1 duża cebula 2 łyżki oleju roślinnego 4 kromki czerstwego jasnego pieczywa 1 jajko 1 łyżeczka musztardy 2 łyżeczki majonezu 2-3 łyżki bułki tartej + trochę do obtoczenia sól, pieprz czarny mielony olej roślinny do smażenia Przygotowanie: Cebulę pokrój w kostkę. Podsmaż na oleju do uzyskania ładnego złotego kolor... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kuron.com.pl
Autor
Bogumiła Kuroń
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, tarta, kotlet, kotlety, mięso, kotlety mielone, mięso mielone, bułki, rosół, buraczki, pieczywo, majonez, obiad, ziemniaki, kurczak, bigos, schabowe, szynka, tosty, pierś, sznycle, piersi, sznycel, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, wieprzowina, buraczki tarte, dania z piersi kurczaka, szynka gotowana
Inne przepisy z kuron.com.pl
Dodaj komentarz