Jak zadbać o idealną ostrość noża? Mój sposób z ostrzałką Naniwa

Jak zadbać o idealną ostrość noża? Mój sposób z ostrzałką Naniwa

Jak zadbać o idealną ostrość noża? Mój sposób z ostrzałką Naniwa

Dobrze naostrzony nóż to podstawa w kuchni – bez niego nawet najprostsze krojenie może stać się męczarnią. Sam często powtarzam, że ostry nóż to bezpieczny nóż , bo pozwala kroić precyzyjnie, bez siłowania się z produktem. Dziś chcę Wam pokazać japońską ostrzałkę Naniwa 1000/3000 , która od jakiegoś czasu towarzyszy mi w kuchni i sprawia, że moje noże są zawsze w doskonałej formie. Jak zadbać o idealną ostrość noża? Mój sposób z ostrzałką Naniwa Ostrzałka Naniwa 1000/3000 – dlaczego warto? Japońskie kamienie wod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kuron.com.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.