Czas przygotowania: 45 minPorcja dla 4 osóbKoszt przygotowania: ok. 35,00 złSKŁADNIKI:600 g fileta z kurczaka400 g kaszy kuskus200 ml bulionu warzywnego1 średnia cukinia1/2 czerwonej papryki100 g groszku cukrowego150 ml mleczka kokosowego1 cebula1 ząbek czosnkuświeży imbirświeża mięta1 limonkatrawa cytrynowaolej palmowyoliwa z oliwekostra papryczkasól, pieprzPRZYGOTOWANIE:Filety z kurczaka kroimy w kostkę i przekładamy do miski. Dodajemy odrobinę oliwy, posikaną mięte, sok z 1/2 limonki i starty imbir. Mieszamy... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.