Fasolka po bretońsku z mięsem
Fasolka po bretońsku z mięsem
Fasolka po bretońsku z mięsem to trochę nietypowe połączenie składników, jednak nie zawsze fasolka musi być przygotowana z kiełbasą czy boczkiem. Wersja z mięsem, w tym wypadku konkretnie z wołowiną będzie równie dobra, smaczna i niezwykle aromatyczna. Koniecznie musicie spróbować. Przeczytaj także: Fasolka, jajko na twardo, tost – prawdziwe brytyjskie śniadanie Składniki 250g suchej fasoli „Jaś” 1 puszka krojonych pomidorów 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego 1 cebula 400 wołowiny 2 ząbki cz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Autor
Grzes
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, fasolka po bretonsku, wołowina, boczek, śniadania, zupa, tosty, cukinia, bułki, sznycel, sznycle, fasolka szparagowa, czerwona fasola, kurczak, pieczarki, makaron, ziemniaki, kiełbasa, mięso, kurczak z makaronem, kurczak z pieczarkami, kiełbasa w słoikach, zupa pomidorowa
Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Dodaj komentarz