Domowy kapuśniak

Domowy kapuśniak

Domowy kapuśniak

Nie każdy lubi kapustę i kapuśniak, jednak pokażę Wam jak przygotować delikatny w smaku domowy kapuśniak. Kwaskowaty smak kiszonej kapusty złagodzi nam słodka marchewka . Zupę możecie przygotować na bazie wywaru z warzyw , które potem wykorzystacie do sałatki , albo na bazie mięsa. W moim wypadku będą to udka z kurczaka. Jak znajdziecie odrobinę wołowiny, to nie wahajcie się jej dodać. Zobacz również: Domowe pierogi z kurkami Składniki 2 ćwiartki z kurczaka 100 g wędzonego boczku 1 mała cebula ok. 2,5 litra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.