Domowa szynka parzona

Domowa szynka parzona

Domowa szynka parzona

Przepis na : śniadanie

Domowa szynka parzona to pyszna, zdrowa wędlina na kanapki na śniadanie i kolację. Domowa wędlina charakteryzuje się tym, że zawsze wiemy z jakich składników jest zrobiona. Oczywiście podstawową czynnością w przygotowaniu takiej wędliny jest jej zapeklowanie. Ten proces trwa najdłużej, bo wędlina powinna leżeć w solance przez minimum 5 dni. Ale myślę, że cierpliwość popłaca, bo szynka wychodzi pyszna – delikatna w smaku i bardzo krucha. Przeczytaj także: Domowy schab parzony Składniki ok. 1,3 kg szynki wieprzo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję