Farsz ze szpinaku i fety

Farsz ze szpinaku i fety

Farsz ze szpinaku i fety

Przepis na : obiad

Prosty i smaczny farsz ze szpinaku, fety, cebuli i czosnku. Świetny do nadziewania mięs, pierogów, naleśników, krokietów, cannelloni, muszli makaronowych, wytrawnych kruchych babeczek oraz tworzenia przekąsek z ciasta francuskiego   Przekąski z piekarnika: ** Bruschetta z pomidorami i bazylią ** Domowe pieczywo czosnkowe ** Pizzerinki z ciasta francuskiego ** Paluszki z ciasta francuskiego   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Składniki: 1 opakowanie mrożonego szpinaku (450g) 200... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.

Warto przeczytać

Przepisy na Wigilię Ewy Wachowicz

Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.

Czytaj dalej...

Autor

kulinarnysoskulinarnysos

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, koktajle, ciasto francuskie, przekąski, naleśniki, ciasto, pierogi przepis, pierogi, krokiety, pierogi z mięsem, jabłka, cannelloni, bruschetta, obiad, babeczki, banan, kolacja, przystawki, pierogi ze szpinakiem, ciasto na naleśniki, ciasto na pierogi, ciasto z bananami, ciasto kakaowe

Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.