Rogaliki z farszem szpinakowo-serowym

Rogaliki z farszem szpinakowo-serowym

Rogaliki z farszem szpinakowo-serowym

Rogaliki francuskie są pyszne z każdym farszem ja robiłam dziś farsz szpinakowo-serowy, idealny dla miłośników szpinaku. Składniki: - 1 opakowanie ciasta francuskiego - 1/2 opakowania szpinaku liściastego Bonduelle  - 230 g sera scamorza - 1 jajko  - 2 łyżki masła - ząbek czosnku - sól - pieprz Przygotowanie:  Szpinak przygotowujemy wg. przepisu z opakowania, dodajemy masło, posiekany czosnek i przyprawiamy solą oraz pieprzem. Ser kroimy w drobną kostkę. Mieszamy ze szpinakiem. Ciasto kroimy na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne życie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję