Składniki: (blaszka 25x35) Krem budyniowy: Mleko 1l Budyń śmietankowy bez cukru 3x40g Cukier 1/2 szklanki Masło 200 g Krem śmietankowy: Śmietanka 30 % 400 ml Cukier puder 2 łyżki Dodatkowo: Herbatniki duże podwójne opakowanie Masa kajmakowa puszka Banany 3 Sok z cytryny Płatki migdałów 50 g Przygotowanie: Do garnka wlewamy 750 ml mleka, wsypujemy cukier i zagotowujemy. W 250 ml mleka rozmieszać dokładnie budynie. Do gotującego się mleka wlewamy rozrobiony proszek budyniowy. Cały czas mieszając go... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)