Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy - Pyszny dodatek do obiadu
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy - Pyszny dodatek do obiadu
Składniki: Kapusta pekińska 1/2 małej kapusty ok. 300 g Marchew 1 70 g Por jasna część 70 g Kukurydza 1/2 puszki Majonez 2 łyżki Śmietana 2 łyżki Sól Pieprz Natka pietruszki lub koperek do posypania Przygotowanie: Kapustę pokroić i przełożyć do miski, wsypać kukurydzę. Marchew obrać i zetrzeć na tarce. Pora pokroić na półplasterki przełożyć na sito i przelać wrzątkiem. Odcisnąć z nadmiaru wody i dodać do surówki. (pora można dać bezpośrednio do surówki bez przelewania wrzątkiem będzie wtedy chrupiący i bardziej int...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygodyAutor
Kulinarne przygody
Gotuje bo lubię :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, surówka, kapusta pekińska, obiad
Inne przepisy z Kulinarne przygody
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję