Składniki (keksówka30x12, szklanka 250 ml) Wiórki kokosowe 1 i 1/2 szklanki Jajka 5 Kefir szklanka Olej szklanka Mąka pszenna 2 szklanki Cukier szklanka z górką Proszek do pieczenia 2 łyżeczki Przygotowanie: Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. W misce wymieszać wiórki koksowe, mąkę oraz proszek do pieczenia. Do osobnej miski wsypać cukier, wlać olej i zmiksować . Dodać partiami jajka, wlać powoli kefir. Cały czas miksując wsypać zawartość drugiej miski z suchymi składnikami. ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)