Pasta z wędzonego pstrąga
Pasta z wędzonego pstrąga
Przepis na : kolacja
Pyszny świeżo uwędzony pstrąg..., ależ pachnie ! Część pochłonęliśmy od razu. Skropiony odrobiną soku z cytryny z dodatkiem razowego chleba, to niebo w gębie. Z reszty postanowiłam zrobić pastę rybną na bazie twarogu, czyli wrócić wspomnieniami do dzieciństwa, gdy babcia smarowała kanapkę pastą z wędzonej ryby z dodatkiem posiekanej cebuli.
Pasta z wędzonego pstrąga
Proporcje dla 4-5 osóbCzas przygotowania: 15 minutSkładniki:
350 g wędzonego pstrąga
300 g ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasty, jak zrobic pstrąga, pasta, pstrag, ryby, twaróg, koperek, cytryna, ryba, śniadanie, kanapka, śniadania, ser biały, kanapki, cebula, chleb razowy, chleb, jogurt, kolacja, pasta na chleb, chleb mieszany
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję