Parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem

Parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem

Parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem

  W tym tygodniu w cyklu Wypiekanie na śniadanie  naszym wyzwaniem były parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem pieczone w poznańskiej  Insulina . Paluchy są boskie, wspaniale pachną, nie można im się oprzeć. Parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem Czas przygotowania 7 godzin Proporcje na 4 duże paluchy Składniki Zaczyn: 100 g mąki pszennej typ 650 150 g wody szczypta suszonych drożdży Ciasto właściwe:... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję