Parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem
Parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem
W tym tygodniu w cyklu Wypiekanie na śniadanie naszym wyzwaniem były parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem pieczone w poznańskiej Insulina . Paluchy są boskie, wspaniale pachną, nie można im się oprzeć. Parmezanowe paluchy drożdżowe z suszonymi pomidorami, czosnkiem i rozmarynem Czas przygotowania 7 godzin Proporcje na 4 duże paluchy Składniki Zaczyn: 100 g mąki pszennej typ 650 150 g wody szczypta suszonych drożdży Ciasto właściwe:... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, suszone pomidory, śniadanie, drożdżowe, śniadania, ciasto na niedziele, bagietka, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję