Garść tradycji + szczypta nowoczesności = przepis na udaną Wigilię z Galeo
Garść tradycji + szczypta nowoczesności = przepis na udaną Wigilię z Galeo
Dziś podzielę się z Wami moimi wrażeniami ze spotkania z marką Galeo, które odbyło się pod koniec listopada w Warszawie. Na warsztatach nie tylko gotowaliśmy, ale również robiliśmy pachnące przyprawami ozdoby świąteczne i malowaliśmy piaskiem. Zapraszam 😊. Garść tradycji + szczypta nowoczesności = przepis na udaną Wigilię z Galeo Pod koniec listopada miałam przyjemność uczestniczyć w pierwszej tego roku Wigilii 😉. W warszawskim studiu kulinarnym Cook up odbyły się warsztaty kulinarne poświęc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
łosoś, ryby, buraki, ciekawe przepisy, ryba, śledź, wigilijne potrawy, potrawy wigilijne, pieczone buraki, burak, orzechy, dorsz pieczony, gruszka, sosy, świąteczne przepisy, dorsz, zupa, śledzie w sosach, ryba w occie, łosoś na parze, zupa rybna, śledź w occie, zupa grzybowa
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz