Drożdżowy chleb ze słodem
Drożdżowy chleb ze słodem
Domowy własnoręcznie przygotowany chleb zawsze jest w cenie, prawda ? Przepis, który dla Was dziś przygotowałam nie jest wcale trudny do zrobienie, a pieczywo na drożdżach zawsze się udaje 😊. Musimy sobie tylko rozplanować czas pieczenia, ponieważ zaczyn na chlebki powinien fermentować przez około osiem godzin. Drożdżowy chleb ze słodem Czas przygotowania: 12 godzin Składniki na 2 chleby Zaczyn: 1,5 dag drożdży 250 ml ciepłej wody 8 łyżek mąki pszennej razowej Ciasto chlebowe: zaczyn ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, chleb, drożdżowe, pieczywo, chleb na drożdżach , ciasto na niedziele, ciasto orkiszowe, chleb razowy, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, chleb mieszany
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję