Surówka z kapusty pekińskiej
Surówka z kapusty pekińskiej
Składniki: - połowa kapusty pekińskiej -pół białej rzodkwi -pół ogórka sałatkowego -duży pojemnik śmietany -pęczek szczypiorku -sól, pieprz do smaku Kapustę drobno siekamy. Rzodkiew oraz ogórek ścieramy na tarce o dużych oczkach, szczypiorek drobno kroimy. Mieszamy z kapustą. Śmietanę spieniamy trzepaczką, solimy i pieprzymy do smaku. Polewamy gotowe składniki sałatki i dokładnie mieszamy. Dobrze jest odstawić surówkę na 15 minut przed podaniem, w celu połączenia się sm... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia
Autor
kulinarne przemyslenia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, surówka, ogórki, sałatka, sałatki, kapusta pekińska, surówka z kapusty, surówka z białej rzodkwi, sałatka z kapusty pekińskiej, pyszna sałatka
Inne przepisy z Kulinarne przemyslenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję