Domowy pasztet

Domowy pasztet

Domowy pasztet

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pasztet, który co roku robię na święta. Jest delikatny i puszysty. Bardzo łatwo można go rozsmarować na kromce chleba. Znakomicie komponuje się z dodatkiem chrzanu lub konfiturą z żurawiny. Polecam! SKŁADNIKI: - 5 udek z kurczaka bez skóry -30 dag wątróbki drobiowej -2 jaja -2 nieduże marchewki -2 pietruszki -mały seler -zielona część pora -bułka czerstwa -1 duża cebula -2-3 ząbki czosnku -1-2 liście laurowe -2-3 ziarna ziela angielskiego -1/2 łyżeczki gałki mu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Autor

kulinarne przemysleniakulinarne przemyslenia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, bułki, mięso, udka , marchewka, pasztet, por , wątróbka drobiowa, drobiowe, mielone, chleb, kurczak, mielone z warzywami, żurawina, mięso mielone, udka z kurczaka, przekąski, warzywa na patelnie, kurczak z czosnkiem, chleb z ziarnami, dania z kurczakiem, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, kurczak z warzywami, pieczone udka, jajka na święta, chleb mieszany, dania bez mięsa, bez pieczenia, kurczak pieczony

Inne przepisy z Kulinarne przemyslenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.