
Do takich lodów najlepiej kupić odpowiednio słodkiego arbuza. Polecam również notkę: Arbuz – właściwości, kalorie, przepisy Składniki Arbuz 500g Miód 4 łyżki Cytryna 3 łyżki soku z cytryny Wykonanie: Arbuza pokroić na kawałki, w miarę możliw The post Lody arbuzowe appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...