GOLONKI INDYCZE PO ALA-BAWARSKU + FILMIK

GOLONKI INDYCZE PO ALA-BAWARSKU + FILMIK

GOLONKI INDYCZE PO ALA-BAWARSKU + FILMIK

 Golonki indycze na początek peklujemy aby szybciej się upiekły i pyły bardzo mięciutkie. Następnie pieczemy w piekarniku z warzywami aby się pięknie zarumieniły i w pyszny posiłek zamieniły. Można je same zajadać lub z pysznymi dodatkami do obiadu podawać. SKŁADNIKI : 6-8 golonek indyczych 2 marchewki 1 pietruszka kawałek selera 2-3 cebule 2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę 1/2 łyżeczka soli  1 łyżeczka papryki słodkiej 1/2 łyżeczka mielonej kolendry 1/2 łyżeczka pieprzu 1/2 łyżeczka majeran... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.