Mizeria. Bardzo prosty w wykonaniu i smaczny dodatek do obiadu. Dostęp do ogórków mamy przez cały czas, niezależnie od pory roku. Jednak mizeria najlepiej smakuje w tak zwanym "sezonie ogórkowym" kiedy to ogórki są najbardziej pachnące i jędrne. A już z własnego ogródka, to czysta poezja. Ja mam to szczęście, że posiadam duży ogród i zbieram z niego na bieżąco plony. Chociaż w tym roku kosztowało nas to o wiele więcej pracy niż zwykle. A to przez ślimaki, które opanowały cały teren i zjadały niemal wszystkie ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...