PIECZONA FIGA NA ZBOŻOWYCH CIASTKACH

PIECZONA FIGA NA ZBOŻOWYCH CIASTKACH

PIECZONA FIGA NA ZBOŻOWYCH CIASTKACH

Figi to jedne z moich ulubionych owoców. Bardzo żałuję, że nie mogę cieszyć się ich świeżą wersją przez cały rok :( Ale jak już się pojawią w naszych sklepach, oznacza to dla mnie dwie sprawy: 1: jesień nadchodzi wielkimi krokami 2: znów mogę przygotować jakiś fajny przepis Skupmy się na punkcie drugim. SKŁADNIKI: na 2 porcje 2 świeże i dojrzałe figi 50 g ciastek zbożowych 1 płaska łyżka masła 1 łyżka miodu 1/2 łyżeczki soku z cytryny mała gałązka rozmarynu A jak to zrobić: Masło roztopić w garnuszku. Ciastka ba... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.