Ananasowo-kokosowe tiramisu na rauszu

Ananasowo-kokosowe tiramisu na rauszu

Ananasowo-kokosowe tiramisu na rauszu

Przepis na : deser

Kolejne pyszne, słodkie ciacho z jednym z likierów Canari. Tym razem wykorzystałam (prawie w całości) butelkę o smaku Pinacolada. Co z tego powstało zobaczycie już poniżej.  Dodam jeszcze, że do przygotowania nie trzeba włączać piekarnika, bo spokojnie można użyć gotowych (równie smacznych) biszkoptów do tiramisu. No chyba że ktoś koniecznie chce się piec w kuchni razem z domowym biszkoptem :D W te upały jednak odradzam :) Składniki: 1 opakowanie gotowych biszkoptów do tiramisu (3 warstwy- 350g) 1 pus... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w czekoladzie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

kuchniawczekoladziekuchniawczekoladzie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, biszkopt, kokosowe, likier, czekolada, ananas, budyń, tiramisu, sok, ciasto, ciasto z bezami, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, ciasta biszkoptowe , ciasto biszkoptowe, krem, desery, deser, pyszne ciasto, ciasto kokosowe, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto na herbatnikach, ciasta z masa, ciasto z masa, domowa czekolada, ciasto kakaowe

Inne przepisy z Kuchnia w czekoladzie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.