Mazurek kajmakowy

Mazurek kajmakowy

Mazurek kajmakowy

Na świątecznym stole powinno być nie tylko smacznie, ale również kolorowo. Zrobiłam jeszcze jeden mazurek. Tym razem na kruchym,   podpieczonym spodzie. Poprzedni mazurek cygański już znacie. Jeśli nie dokonaliście jeszcze wyboru jaki mazurek będzie na Waszym stole, mam propozycję, zróbcie łatwy i również smaczny mazurek kajmakowy. Do zrobienia masy kajmakowej można użyć cukierków krówek, albo skondensowane mleko w puszce.   Ja użyłam gotową masę krówkową. Wyszło łatwo i smacznie   (foremka o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję