Zupa pieczarkowa z koprem włoskim

Zupa pieczarkowa z koprem włoskim

Zupa pieczarkowa z koprem włoskim

Zupa pieczarkowa z dodatkiem pieczarek, tymianku, a także startych warzyw, zacierki i kwaśnej śmietany. ZUPA PIECZARKOWA Z KOPREM WŁOSKIM SKŁADNIKI 1,5 litra domowego bulionu drobiowego lub jarzynowego; 500 gramów pieczarek; 200 gramów fenkuła; nieduża marchewka; pietruszka; kawałek cukinii; duża cebula; suszony tymianek; 3 garści makaronu zacierka; mąka pszenna; gęsta, kwaśna śmietana; sól, pieprz; przepis na... Artykuł Zupa pieczarkowa z koprem włoskim pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, zupa pieczarkowa, pieczarki, makaron, cukinia, grzyby, zupa grzybowa, zupa jarzynowa

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.