Paszteciki mięsne to nasza specjalność. Uwielbiamy je zajadać z czerwonym barszczem albo z rosołem. Do ich przyrządzenia znakomicie nadaje się mięso, na bazie którego przyrządzamy rosół. Może to być zatem kurczak, ale również wołowina i/lub gęsina. Jako ciasto możemy użyć Zobacz cały wpis Artykuł PASZTECIKI MIĘSNE w cieście francuskim pochodzi z serwisu KUCHNIA TOMKA .
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.