Sos przygotowany z chili i czosnku oraz sosu rybnego, cukru, wody i soku z limonki. NUOC CHAM SKŁADNIKI 3-6 małych papryczek chilli (ostrych, nawet bardzo ostrych) 2 ząbki czosnku 7 łyżek sosu rybnego 7 łyżek cukru (jeżeli wolisz użyj brązowego lub trzcinowego) 2 łyżki wody sok z limonki przepis na Nuoc Cham sos wietnamski Artykuł Nuoc cham sos wietnamski pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.