Przepis na : obiad
Gęsty aromatyczny sos przygotowywany z liści świeżej bazylii, sera owczego, czosnku i oliwy. PESTO GENOVESE SKŁADNIKI pęczek liści świeżej bazylii oliwa extra vergine garść parmezanu lub sera owczego pecorino 1-2 ząbki czosnku 2 łyżki orzeszków piniowych sól morska 200 gramów makaronu papardelle przepis na makaron z pesto genovese z Ligurii Artykuł Makaron z pesto Genovese z Ligurii pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.