Kapusta zasmażana to danie, które potrafi być zarówno błogosławieństwem w kuchni, jak i źródłem drobnych frustracji, jeśli nie zna się kilku sprawdzonych trików. W tym artykule pokażę Ci, jak krok po kroku przygotować idealną, aksamitną kapustę zasmażaną, która zachwyci smakiem i konsystencją. Podpowiem, jakie składniki wybrać i jak uniknąć najczęstszych błędów, aby każdy Twój domowy obiad zakończył się sukcesem. W pigułce: Najlepszą bazę do kapusty zasmażanej stanowi świeża, biała kapusta o jędrnych liścia...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.