Flammkuchen z mięsem mielonym i chilli

Flammkuchen z mięsem mielonym i chilli

Flammkuchen z mięsem mielonym i chilli

Podpłomyk z ciasta z mąki i wody z dodatkiem mięsa mielonego, czosnku i chili, a następnie krótko pieczony w wysokiej temperaturze. FLAMMKUCHEN Z MIĘSEM MIELONYM SKŁADNIKI NA CIASTO 200 gramów mąki pszennej 2 łyżki oliwy extra vergine 1 łyżeczka soli woda letnia około 180 ml SKŁADNIKI DO FLAMMKUCHEN gotowy sos pomidorowy 2-3 surowe kiełbaski włoskie... Artykuł Flammkuchen z mięsem mielonym i chilli pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, biała kiełbasa, kiełbasa, ciasto francuskie

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.