Sorbet truskawkowy

Sorbet truskawkowy

Sorbet truskawkowy

Składniki : • 800 g truskawek • 1/2 szklanki cukru • sok z połowy cytryny • 1 łyżka wódki Przygotowanie : Truskawki wstawić do zamrażalnika na 1-2 godziny. Wszystkie składniki miksujemy do powstania gładkiej masy, następnie przekładamy do plastikowego pojemnika i wstawiamy do zamrażalnika. Masę miksujemy co 30 minut, aż do czasu gdy miksowanie nie będzie już możliwe. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KUCHNIA POLSKA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję