KARKÓWKA W CEBULI I OCCIE BALSAMICZNYM
KARKÓWKA W CEBULI I OCCIE BALSAMICZNYM
Przepis na : obiad
Karkówka to bardzo tłuste mięso, więc można ją przygotować do obiadu raz na jakiś czas. Odpowiednio przygotowana jest soczysta i krucha. Moja rodzina najbardziej lubi karkówkę duszoną w cebuli, która nadaje słodkiego smaku i aromatu. Natomiast ocet balsamiczny ideał dla mięsa. Dzięki niemu karkówka ma charakterystyczny, ale smaczny smak i brązową barwę. Mięso należy odpowiednio zamarynować, by potem było miękkie i smaczne. Idealnym dodatkiem do karkówki są młode ziemniaki i sałatka z czerw... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes
Autor
Paulina Ż.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
karkówka, mięso, obiad, kapustą, ziemniaki, sałatki, sałatka, czerwona kapusta, karkówka w cebuli, dania mięsne, karkówka na obiad, mięso na obiad, ziemniaki na obiad, sałatka do obiadu
Inne przepisy z Kuchnia Paulettes
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję