KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY
KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY
Migdały to cenne źródło składników odżywczych - witamin, minerałów, białka, dobrych tłuszczów oraz przeciwutleniaczy, które usuwają wolne rodniki z naszego organizmu. Zaliczane są do najzdrowszych produktów żywnościowych świata. Wspomagają prawidłowe funkcjonowanie całego organizmu, a także mają dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie. Udowodniono naukowo, że zapobiegają chorobom serca i cukrzycy. Mają bardzo szerokie zastosowanie w kuchni - jako samodzielna przekąska oraz dodatek do sałatek, mięs, ry... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny
Autor
Kuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bezglutenowe, jabłka, ryby, mak, sałatki, sałatka, ciasto, dieta, deser, zupa, pasta, desery, przekąski, ryba, drożdżowe, rogaliki drożdżowe, mięso, przekąska, owsianka, fasola, jabłka prażone, ciasta z jabłkami, ciasto jogurtowe, jogurtowe ciasto, ciasto z makiem, ciasto drożdżowe, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, szybkie ciasto, sałatki do pracy
Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny
Dodaj komentarz