Ryba pieczona w masełku czosnkowym.

Ryba pieczona w masełku czosnkowym.

Ryba pieczona w masełku czosnkowym.

Pyszna rybka z masełkiem czosnkowym, podana na ciepło z sosem salsa. Naprawdę warta do wypróbowania, gorąco polecam.Rybę do tego dania można użyć dowolną, ale najlepiej, aby to była ryba morska, wtedy będzie smakować lepiej. Składniki: Ryba 100 g masła 4 ząbki czosnku natka pietruszki sok z cytryny sos salsa Przygotowanie: Miękkie masło rozcieramy z posiekanym czosnkiem i pietruszką. Rybę posypujemy solą, opryskujemy sokiem z cytryny i nacieramy masełkiem czosnkowym, pieczemy w rozgrzanym do 180 s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Łukasza

Autor

Lukash_pLukash_p

Witam!
Jestem Łukasz, mam 14 lat i mieszkam na Litwie. Od samego dzieciństwa, czyli od 6 lat pasjonuję się kuchnią i gotowaniem, a od 23 grudnia 2013 roku prowadzę bloga poświęconego mojej pasji. W kuchni lubię proste i szybkie w przygotowaniu dania, ale najbardziej uwielbiam ciasta i desery, kiedy je robię nawet nie zwracam uwagi na czas.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, czosnkowy, pieczenie, ryba, ciekawe przepisy, sałatki, sałatka, sernik, salsa, sosy, przekąska, deser, desery, przekąski, ciasto, sok, cytryna, masło czosnek, sos czosnkowy, dania na gorąco, ryba w ciescie, sernik pieczony, pyszne sosy, pyszna sałatka, sałatki z sosem czosnkowym, przekąski na ciepło, smaczna sałatka

Inne przepisy z Kuchnia Łukasza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.