Idealna zupka na upalne dni, której przygotowanie nie zajmie więcej 7 min, a będzie smakowała po prostu przepysznie! Składniki: 500 g marynowanych buraczków (startych) 1 l kefiru lub maślanki 200 g ogórka 50 g koperku 50 g szczypiorku ugotowane jajka ugotowane ziemniaki Przygotowanie: Ogórka kroimy w kostkę, a szczypiorek z koperkiem siekamy. W dużej misie łączymy: kefir, buraczki, ogórek, szczypiorek i koperek. Jeżeli używamy ciepłego kefiru, to chłodzimy w lodówce 1 godzinę, lecz jeże... czytaj dalej...
Witam!
Jestem Łukasz, mam 14 lat i mieszkam na Litwie. Od samego dzieciństwa, czyli od 6 lat pasjonuję się kuchnią i gotowaniem, a od 23 grudnia 2013 roku prowadzę bloga poświęconego mojej pasji. W kuchni lubię proste i szybkie w przygotowaniu dania, ale najbardziej uwielbiam ciasta i desery, kiedy je robię nawet nie zwracam uwagi na czas.